[acf field="pre_title"]

Kakva je pevačica Tanja Banjanin iza muzičke scene otrikla su upravo njena deca!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Tanja Banjanin je ponosna mama ćerki Staši, koja ima 22 godine, i devet godina mlađem sinu Novaku, kojima je izuzetno posvećena.

Staša i Novak sada su prvi put stali pred kamere i odlučili da otkriju kakva je pevačica van scene.

„Dinamična je, kako da kažem, sve voli da uradi na brzinu i sve odmah“, rekao je Tanjin sin u emisiji „Na večeri kod“, dok je ćerka Staša kroz osmeh dodala:

„Volim što je mama sa nama pre svega prijatelj i što je uvek iskrena, nikad nam ne priča laži. Znači uvek iskrena i pravo u centar, kako je – tako je“.

Međutim, Tanja sebi ipak nalazi mane i iskreno priznaje da bi, da može da se vrati u prošlost, neke stvari uradila drugačije.

„Trebalo bi više da stavljam sebe na prvo mesto, bar u nekim situacijama, uz poštovanje svih i ljubav prema svim svojima, ali ne može čovek protiv sebe. Stalno nešto uzmičem, i moja mama mi to prebacuje, ali ja prosto nisam nametljiva, nikad nisam znala da se proguram. I mislim da čovek i ne treba da se potura nigde, ako zaslužuje sve će to samo doći“, iskrena je bila pevačica u pomenutoj emisiji.

Tanja Banjanin je, inače, svojevremeno otvoreno govorila o tome da ju je prvi suprug napustio samo dva meseca nakon rođenja njihove ćerke, saopštivši joj da se zaljubio u drugu ženu.

„Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize“, rekla je pevačica jednom prilikom za medije.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci