Warning: Array to string conversion in /home/toxictv/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
[acf field="pre_title"]
Array

Saša Matić i patrijah zajedno na proslavi: „Drago mi je što Porfirije voli moje pesme“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo
Jedan od naših najpopularnijih pevača u regionu, Saša Matić uživao je na rođendanskoj zabavi koja je organizovala njegova prijateljica. Na rođendanskoj večeri koju je organizovala poznata zagrebačka ugostiteljka, prisustvovao je i Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije, koji dok je bio na mestu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog često dolazio u restoran koji se nalazi u vlasništvu slavljenice, te je postao veliki prijatelj porodice.
Ovom prilikom patrijarh i muzička zvezda su iskoristili kako bi vreme proveli u razgovoru. Nakon što smo dobili fotografiju na kojoj su patrijarh i Matić, pozvali smo ga, te nam je ovim povodom izjavio:
-Sinoć smo bili na rođendanu naše zajedničke prijateljice i u divnom društvu i atmosferi proveli veče. Velika čast i zadovoljstvo mi je pripala da sa našim patrijarhom SPC  gospodinom Porfirijem provedem nekoliko sati razgovora, takođe mi je drago što voli moje pesme – izjavio je ovim povodom Matić.
Saša Matić. foto: Privatna arhiva
Zanimljivo je da su se na slavlju našli gosti sa čitavog Balkana, tako su iz Srbije bili patrijarh Porfirije i Matić, potom nekoliko ljudi iz Albanije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske i Slovenije. Svi gosti uživali su u lepoj atmosferi tokom čitave večeri. Smenjivao se red razgovora, red dobre muzike, a ono oko čega su se svi složili jeste da pesma,dobre misli i lepo raspolozenje spaja sve dobre ljude bez obzira odakle oni bili.
Sa druge strane, pevač već mesecima u tajnosti radi na novom albumu koji uskoro planira da predstavi javnosti, a povod je 20 godina muzičke karijere. Osim toga,  njegovu publiku širom sveta obradovaće jednim duetom sa svojom koleginicom.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci