[acf field="pre_title"]

Dejan Matić „uzeo“ pola miliona za „Svatove“! S koleginicom napravio pravi lom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Hit koji već danima pevaju mnogi i na društvenim mrežama, definitivno je duet Ivane Milojević i Dejana Matića „Svatovi“ koji je za veoma kratko vreme dostigao ogroman broj pregleda.

foto:Marko Arsić

Za samo nekoliko dana „Svatove“ je čulo preko pola miliona posetilaca Jutjuba, a mnogi su čak i zapevali ovu pesmu i objavili na svojim profilima na društvenim mrežama.

Međutim, Dejan nije iznenađen ovakvim uspehom pesme koju on čak nije ni trebalo da peva, već je slučajno „upao“ u priču:

– Duet sa Ivanom se desio slučajno. Došao sam do studija da preslušam svoje pesme, neke koje sam planirao da snimim i čuo nju dok je pevala „Svatove“. Mnogo mi se svidela pesma i predložio sam joj da zajedno snimimo. Ivana je pristala i tako je sve krenulo – kazao je Matić u dahu.

Dejan je odavno oženjen, te sada u svatove može samo kao kum ili stari svat, a on je jednom prilikom govorio o braku sa suprugom Jelenom s kojom ima sinove Zorana i Konstantina:

– Mislim da bi brak opstao i održao se najbitniji su ljubav i kompromis. Moja supruga zna šta radim, na početku je znala sa kim ima posla. Ona nije kafanski tip, a pre neki dan mi je rekla: “Kad sam se ja poželela da odem u kafanu, mogu da zamislim kako je tebi” – kazao je jendom prilikom popularni pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci