[acf field="pre_title"]

Dragana sa suzama otvorila drugi koncert u Beogradu: Ovo je moja poslednja arena!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dragana Mirković nakon prvog spektakularnog koncerta u Areni večeras nastavlja sa svojom publikom u prestonici da slavi jubilej od četiri decenije postojanja na muzičkoj sceni. Vidno emotivna, sa setom muzička zvezda na početku muzičkog spektakla emotivno se obratila svojoj publici u prepunoj Štark areni. -Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove 4 decenije moje karijere.

Damir Dervišagić

Sa vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ućiće u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima, jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj arena koji ću održati.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Kao što je poručila da je ovo poslednji koncert koji će održati u Areni, publika je bila svesna da svedoči istorijskom trenutku. Svi su se stopili u jedno, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je bila teško opisati rečima. Dragana je bila u svom elementu, prenoseći svoju strast i ljubav prema muzici direktno u srca svih prisutnih. Njena muzika će nastaviti da živi i inspiriše ljude širom sveta, a večerasnji koncert će biti zauvek upamćen kao jedan od najemotivnijih trenutaka u istoriji Beogradske Arene.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci