[acf field="pre_title"]

FAM FATAL! SEKA ALEKSIĆ sa isturenim grudima pozirala u Parizu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Seka Aleksić ovih dana vredno radi na pripremi koncerta u Užicu koji će se održati 8.marta kao i na promociji novih pesama, a zbog snimanja novog modnog editorijala pevačica se sa svojom ekipom uputila u Francusku.

Seka je u Gradu svetlosti snimila set modnih fotografija koje je nazvala „Seka in Paris“ inspirisanih popularnom serijom „Emili in Paris“, ali je dala i svojevrsni omaž bogatoj francuskoj istoriji.
Aleksićeva je pozirala isturenih grudi ispred Kraljevske palate dok se iza nje vijorila francuska zastava, baš kako je umetnik predstavio centralnu figuru na svojoj slici.

Seka je prošle godine angažovala novog kreativnog direktora i krajem 2022. najavila album „Disko Seka“. Najnovija pesma „Emotivno nedostupan“ odlično je prošla kod publike, a Seka se nedavno odlučila da sa svojim kreativnim direktorom otputuje za Pariz da snimi modni editorijal.
Seka ovog puta odlučila za kreaciju poznatog dizajnera Rika Ovensa. Pre samo mesec dana Aleksićeva je nosila njegovu kreaciju, a nakon nje, isto je uradila i Kardi Bi. A ostale kreacije potpisala je Sanda Simon, svetski poznata dizajnerka koja je potekla sa ovih prostora.

Seka Aleksić,foto:Marijana Gligic

Jedna od najpopularnijih pop-folk pevačica Seka Aleksić napraviće 8. marta, na Dan žena, muzički spektakl u sportskoj dvorani „Veliki park“ u Užicu, s početkom od 21h, a kako saznajemo, karte za njen koncert su skoro rasprodate.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci