[acf field="pre_title"]

Filarri novim singlom sve raspametio: Pesma “Zabranjeno” nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mladi i talentovani tiktoker Filari, privukao je veliku pažnju kada je prošle godine objavio numeru pod nazivom “Drama”.

Inače, veoma je popularan na TikToku, gde ga prati više od 35.000 ljudi, koji uživaju u njegovim zanimljivim i šaljivim sadržajima, zbog čega ga mlađa populacija obožava.

Sada je odlučio da svoju publiku obraduje još jednim singlom pod nazivom “Zabranjeno”, koji je pripremao mesecima unazad, a koji predstavlja samo jedan delić projekta koji će svetlost dana ugledati u junu.

Filarri, Promo

Nesvakidašnji visokobudžetni spot oduševio je publiku, a komentari su i više od očekivanih.

S obzirom na to da je nekoliko nedelja pred objavljivanje pesme objavio i kratak tizer, kojim je napravio pravu pometnju i svima zagolicao maštu, komentari su pljuštali sa svih strana: “Au, ovo je brutalno!”, “Koliko ova stvar vozi”, “Ne mogu da prestanem da slušam pesmu”, “Imaš vrhunski spot i hit u najavi”.

Ono što je zanimljivo je i činjenica da je u spotu pored njega mlada Kineskinja, koja je takođe na TikToku napravila pravu pometnju i čiji video snimci broje milionske preglede, a evo šta Filip kaže na sve ovo:

– Neću biti lažno skroman, veoma sam ambiciozan i od svega što radim imam velika očekivanja, zato što celog sebe dajem za sve te projekte i u bilo šta što radim. Vremenom sam naučio da se opustim i da se ne držim toliko grčevito onoga što sam zamislio, jer nekada ne ide sve po planu – ističe Filip i dodaje:

– Ovaj projekat me veoma raduje, a i reakcije su odlične, jer pesmu slušaju od 5 do 55 godina i nije bilo zamerki, svima se dopada.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci