[acf field="pre_title"]

Gaga i Dženan napravili nezapamćen “Korak”! (VIDEO)

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

“Korak” na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević. Duetska pesma u koju su ovo dvoje talentovanih umetnika utkali svaku emociju, “ugledala je svetlost dana” i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit.
Pesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pevač:
-Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mladjanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu – kazao je Dženan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san:
–I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pevaću i njemu prateće vokale (smeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

Video spot za pesmu “Korak” možete pogledati i vi, na sledećem linku:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci