[acf field="pre_title"]

Ivana Babić je mlada pevačica i Tiktokerka objavila je prvu pesmu ‘Priđi bliže’

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ivana Babić je mlada pevačica i Tiktokerka. Objavila je prvu pesmu ‘Priđi bliže’ čiji je autor teksta i muzike njena mentorka, Ivana Peters. Produkciju je radio Cobi, a spot 3PM, dakle sve sami profesionalci.

 

Ivana Babić, instagram

‘Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano’ – kaže Ivana. ‘Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara.’

https://www.tiktok.com/@ivanababicc

Ivana Babić se pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica sa 11 godina, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.

U pesmi ‘Priđi bliže’ se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Ivanu Babić možete videti i na Tik toku gde ima više od 20 hiljada pratilaca.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci