[acf field="pre_title"]

Magla bend na testu ljubavi: Nova pesma Da li bi me volela?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Magla bend je odlučio na kraju avgusta da obraduje obožavaoce novom pesmom ‘Da li bi me volela?’. Autori su hitmejkeri Marko Moreno i Aleksa Šolaja.

Zanimljivo je da su pored hitova za Teodoru Džehverović, MC Stojana i mnoge trending pevače, napisali baladu o ljubavi koja opstaje uprkos manama koje svi imamo.

Dok budete slušali ovu pesmu, setićete se zašto volite, šta ste sve prošli sa partnerom i koliko je ljubav lepa kad prihvatite jedno drugo kakvi ste zaista. I sigurno ćete se pronaći u stihovima: ‘Da li bi me volela, kad svi me smetnu s uma, u samog sebe sumnjam, da kažeš sve što ne znam i kreneš ispočetka.’

Spot je snimljen na prostoru starog bazena, ima mnogo kadrova pod vodom, a jedan od aktera je dobar drug pevača Vladana, glumac Vojislav Tomić, poznat po ulozi u seriji Urgentni centar. Reditelj spota je mladi Igor Zečević, a radio je videe za Nikoliju i Vojaža i Breskvicu.

– Ovaj fenomenalan osećaj sam imao samo tri puta u životu: kad sam u studiju pevao Samo se noćas pojavi, kad sam prvi put uzeo ćerkicu u naručje i sada – rekao je Vladan.

Magla bend
Magla bend, foto: LCF media

Magla bend računa na ovu pesmu na duže staze, da se polako uvuče pod kožu publici i postane evergrin.

Momci ovog leta ne prestaju da nastupaju širom regiona, jedva čekaju da uživo izvedu novu pesmu ‘Da li bi me volela?’ i vide reakciju publike.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci