[acf field="pre_title"]

Nina Badrić otkrila: „Kevin Kostner je bacio oko na mene!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana ove subote na RTS1, Nina Badrić govorila je o muškarcima koji su je očarali. Skymusic ekipa, koja stoji iza ovog muzičkog šou programa, došla je do fotografija Nine sa holivudskim zvezdama Kevinom Kostnerom i Brusom Vilisom, pa je popularna pevačica ispričala kako je došlo do tih susreta.

-Brusa Vilisa srela je u Rimu na otvaranju njegovog lanca restorana. Skoro sam pala u nesvest kad sam ga videla. On mi je bio ljubav iz mladih dana… Dok nisam srela Kevina Kostnera – rekla je Nina, objašnjavajući otkud takav široki osmeh na slici sa Vilisom.

Komentarišući fotografiju sa Kevinom Kostnerom, Nina je naglasila kako se vidi da je u tom momentu ipak bila malo suzdržanija, sa zaleđenim osmehom.

-On je tad bacio oko na mene pa sam se malo prepala, nisam mogla verovati. To je bilo u periodu kada je snimio film Bodigard sa Vitni Hjuston, a Vitni Hjuston je bila i ostala moj neprikosnoveni muzički idol, tako da kad sam i njega videla bila sam…ah. – ponela je sentimentalnost Ninu.

A evo kako je ceo razgovor izgledao u Studiju:

U Studiju ove subote u 22.50h na RTS1 Nina će izvesti dve svoje pesme u novim aranžmanima, i po prvi put u duetu sa Dženanom Lončarevićem baladu “Da se opet tebi vratim”. Gošće Studija su i članice benda Hurricane, koji će predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci