[acf field="pre_title"]

Xander i Bane Opačić sa lepoticom napravili pometnju na mrežama: „Ovako nešto do sada nismo imali“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Prva saradnja i već je jasno vidljiv ogroman uspeh!
Baš tako može da se opiše ono što se dešava na društvenim mrežama od momenta kada je naš čuveni tekstopisac Bane Opačić na Instagramu objavio deo pesme koju je radio za mladu zvezdu u usponu Aleksandra Misojčića Xandera. Reč je o pesmi „Lepotica“, koja će svetlost dana ugledati u petak, u 14 časova, na Jutjub kanalu Grand produkcije!

Koliko se ljudima dopao delić koji su čuli u najavi na Instagramu dokazuje i činjenica da je tih nekoliko stihova već postalo viralno na TikToku, te da se komentari oduševljenja samo nižu.

„Ovakvu pesmu definitivno nismo imali, svaka čast za ideju“, „Bane majstor, a Xander talentovani momak koji ozbiljno korača ka vrhu“, „E, ovo će opasno da se sluša i peva!“, samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, Xander je postao popularan tokom takmičenja u Zvezdama Granda, a iako nije stigao do finala, njegova popularnost je, komentarišu fanovi, daleko veća od pojedinaca koji jesu „dogurali“ do samog kraja.

Pre „Lepotice“, Xander je snimio pesmu „Bye, bye“, koja je bez kupljenih pregleda i plaćenih reklama vrlo brzo dostigla više od milion pregleda na Jutjubu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci