[acf field="pre_title"]

Za četiri dana počinje Belgrade Music Week: Publika bira hit numeru i hit izvođača godine!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ostalo je još samo četiri dana do spektakularnih nastupa i početka petog Belgrade Music Week festivala, koji će se održati na beogradskom Ušću – mestu koje spaja dobar provod, muzika i ljubav.

Iz godine u godinu, ovaj festival pomera granice u svakom smislu, a upravo u ova tri dana od 23. do 25. juna, publika će moći da uživa u nastupima najpopularnijih i trenutno najtraženiji izvođača, kako na našim prostorima, tako i šire.

Pored nastupa za koje se svi uveliko pripremaju, mnogi će iskoristi priliku i tada predstaviti svoje nove numere, koje su dugo pripremili u svoji muzičkim radionicama.

Ali ni to nije sve, na https://hitfm.rs/glasanje-music-week/ publika će moć da glasa za Belgrade Music Week 2023 HIT numeru i Belgrade Music Week 2023 HIT izvođača godine, a glasanje traje do četvrtka 22. juna do petak 23. juna u 00:00h, kada ćemo prebrojati glasove, a proglašenje dobitnika priznanja, biće na samom festivalu.

Ulaznice za festival Belgrade Music Week su dostupne na besplatnoj aplikaciji eFinity, na sajtu efinity.rs, na prodajnim mestima na blagajni Štark arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na preko 1000 prodajnih mesta trafika “Moj kiosk”.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci