[acf field="pre_title"]
NOVI SPOT

Reper Mili: Toxic produkcija i ja smo pravi tim!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kada neko kaže pravi tim misli se na dobre odnose, ispoštovane obe strane, pozitivnu energiju, poštovanje, ljubav…Upravo, takav odnos Toxic produkcija već dugo ima sa reperom Markom Milivojevim Milijem. Zato nije ni čudno, da je novu pesmu „Straćatela“ snimio upravo sa nama. Pošto sam naziv pesme aludira na leto i naravno sladoled, lokaciju za spot nije bilo teško odrediti. Snimali smo na nekoliko prelepih lokacija Hrvatske, a Mili nam je opisao kako se proveo sa nama.

-Sva snimanja koja radim sa Toxicom su uvek super, mi nikada ne bi trebalo da gasimo kameru. Mi smo zapravo tim iz snova – rekao je reper za „DeToxic“ kamere.

Takođe, naziv pesme nije baš uobičajen pa nas je zanimalo zašto baš strćatela, kao i kome je posvećena ova pesma.

-To je moj omiljeni sladoled, ali je to omiljeni sladoled i devojke kojoj je ova pesma posvećena i napisana. A i to je stvarno najlepši ukus – slatko nam je otkrio reper.

Iako se dosta pevača žali što je odmarlo duže nego što su želeli zbog koronavirusa, Miliju to nije smetalo. Mladi reper smatra da će za posao biti vremena i uživao je dok se odmarao. Ipak, razmišljao je i o novim pesmama i saradnjama, a najavio nam je i duet sa kolegom Rastom.

-Radim sa Rastamo na našoj pesmi i uskoro će to izaći. Ali, obojica smo se složili da ne žurimo jer smo mi dva najveća izvođača i to mora da bude najjača pesma. Jedva čekam taj projekat. Mi smo pre svega dobri dobri drugari, pa onda kolege – rekao nam je Mili.

I dok publika uživa u novoj pesmi „Straćatela“, podsetimo da je Mili pesmom „Loca“ srušio Youtube i da ta numera broji više od 50 miliona pregleda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci