[acf field="pre_title"]
NE ŽELI DA NASTUPA

Emina Jahović: Ne plašim se virusa, ali ne želim publiku da ugrožavam

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nekada je u Srbiju i Beograd dolazila po dva puta mesečno, ali koronavirus je Emini Jahović sada pokvario planove. Naime, tek posle šest meseci pevačica je došla u našu zemlju, a pravo sa aerodroma se zaputila kod svojih roditelja koje dugo nije videla. Kaže da joj je Beograd veoma nedostajao i svi njeni prijatelji iz naše prestonice, ali da još uvek ne namerava da nastupa.

-Iako bih veoma volela da se družim sa svojom publikom, želim da ispoštujem ovu distancu i mere koje nam je krizni štab preporučio. Obećala sam sebi da neću praviti nastupe dok traje Kovid -19, jer je stanje sve gore. Tako je bilo i prošli put u prvom talasu, bilo je nastupa i onda se situacija pogoršla. Ne plašim se ja virusa, ali ne želim da ugrožavam moju publiku – rekla je Emina u „DeToxic“ emisiji.

Iako u Srbiju nije došla da nastupa, pevačica je u našu prestonicu stigla ipak zbog posla. Svi dobro znaju da Jahovićeva već godina pored muzike ima i svoju kozmetičku linuju na kojoj vredno radi. Otkrila nam je da će krajem septembra ili početkom oktobra publici predstaviti čak 55 proizvoda iz svoje nove linije. I pošto je u našem intervjuu sve vreme pričala o porodici i poslu, shvatili smo da za ljubav i momke trenutno nema vremena, a ona nam je to i potvrdila.

-U Turskoj mi svakog meseca izmišljaju novog dečka i oni su veoma optrećeni mojim ljubavnim životom. Ja stvarno nemam dečka, i posle Sadetina sa kojim sam bila u vezi, ja trenutno nemam nikoga. Usredsređena sam na moju decu i posao. Takođe, dosta se pričalo o mom odnosu sa Mustafom. On je moj bivši muž, ostao je u prošlosti, dobar je tata, to je sve što imam o njemu da kažem – tvrdi lepa pevačica.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci