[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL:UĐITE U NOVU GODINU NEGOVANE! Nikolina Kovač otkrila čarobne trikove koje će doprineti vašoj koži, kosi i figuri

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ako ste večito u potrazi za novim (i po mogućnosti prirodnim) sastojcima koji će poboljšati vaš izgled, upravo pravi predlog za vas ima prelepa Nikolina Kovač:

-„Što se tiče njege najvažniji mi je kontinuitet, ja se našalim sa mojom mamom kada me je pitala sa 10 godina šta da mi kupi kada je išla u nabavku, ja sam rekla mlijeko za tjelo, ja sam i tada volela da strašno vodim računa o sebi, obožavam da se negujem.
Kada pričamo o licu koristim vrlo jednostavne stavri, koristim kafu, kokosovo ulji i pravim piling koje je fenomenalan. Zatim kora od banane koja se izmiksa sa pirinčem i stavi se kokosovo ulje. To su neke stavri kojima treba duže vreme da pokažu efekat ali su stvarno sjajne. Prirodna nega na duže staze je najbolja.

U medijima volim da propagiram da malde devojke ne trebaju da imaju potrebu da olako posežu za nekim tretmanima, nisu ni provereni a i agresivni su i to se tek vidi nakon nekoliko godina i posle imaju problrm kako da povrate svoju kožu. Sama estetksa hirurgija je nametnula da svi moramo da imamo iste usne, obrve… Nameću neki stereotip lepote, ja se uvek trudim da svaka od nas treba da bude ono što jeste!“- istakla je prelepa Nikolina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci