[acf field="pre_title"]

SAMO ZA TOXIC PORTAL! Aleksandra Tadić OTKRILA KAKO ZAISTA IZGLEDA NJENA BEAUTY RUTINA: Zahvaljujući jednom triku koža joj je uvek besprekorna

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Atraktivna crnka Aleksandra Tadić poznatija kao Cipka od kad se pojavila na domaćoj javnoj sceni pobrala je simpatije publike svih generacija. Poznata je po dobroj energiji, harizmi i vokalu koji publiku iznova i iznova oduševi kada stane na muzičku scenu za koju je definitivno rođena.

Aleksandra je sa našom ekipom popričala o aktuelnoj temi „Estetske hirurgije“ a bazirali smo se na „prenaglašene“ estetske korekcije i  kako Aleksandra vidi te osobe:

-Što se tiče prenaglašenosti to rade iskompleksirane žene, nametnuto je  generalno da usta moraju da budu velika, oči i obrve iskošene, nos mali. Danas većina devojaka liče jedna na drugu. Ja sam stala sa korekcijama, imam usne urađene ali je sve umereno i nos sam korigovala koji sam kao mala povredila.

Da li imaš neke rutine koje ne izbegavaš?

„-Tajna njenog izleda krije se u 5 osnovnih stvari koje koristi svakog dana, a to su: spavanje, krema sa zaštitnim faktorom, hranljivi serumi, suplementi i zdrav način života.“

 

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci