[acf field="pre_title"]
TEMA NEDELJE- PROSTITUCIJA.

Martina Vrbos ekskluzivno za Toxic portal: “ Ne znam ko je Dušica Grabović!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Hrvatska pevačica Martina Vrbos nakon duže pauze, vratila  se na muzičku scenu spremnija i jača nego ikad. Pored novog projekta koji završava, pevačica je smršala do neprepoznatljivosti, što joj je dalo još veći motiv da nastavi tamo gde je stala iz opravdanih razloga. Šira javnost je možda najviše pamti po učešću u „Survivor-u“, gde je pokazala zavidne borilačke veštine i sposobnost za opstanak u džungli.

Na temu nedelje „Prostitucija“ porazgovarali smo sa Martinom gde smo je pitali za njeno mišljenje da li je pristalica ili protivnik legalizacije koja je u nekim državama zastupljen:

-Što se tiče mišljenja ja sam zagovornik da je mišljenje najniži nivo ljudskog postojanja. Emapatija je najviši, tako da saosećanje i razumjevanje ljudi i njihovih odabira je nešto što ja podržavam. Mišljenje mi je u najnižem nivou tako da ne mogu se opredelit da dajem mišljenje oko toga  a pogotovo nešto što nije u mojoj domeni. Mogu se suosećat sa curama koj se time bave,  siguro se ne osećaju dobro na bilo kakvu prozivku da li je neka nešto napravila. Suosećam se sa činjenicama da su iz nekog razloga to morale raditi- poručila je pevačica.

Na pitanje da li je „prodaja tela“ prkršaj i da li će kao zanat ikada nestati Martina je odgovorila:

-Mislim o stavrima koje su neprihvatljive u društvu uvek će se polemizirati. Takve stavri su nepresušan izvor zabave, naslova, izrugivanja. Mislim da to nikad neće stat, uvek će postojati još jedno „ali“, a to „ali“ može se vrteti iz godine u godinu do zauvek. Uvek sam ja osetljiva kada su u pitanju te teme i misim da što se tiče legalizacije i svega toga to ćemo ostaviti struci koja se time bavi tj državnoj instituciji koja se bavi legalizacijom svakojakih stavri pa samim tim i prostitucije. Ako to na državnom nivou bude legalizirano biće podržano i od starne samog naroda.- istakla je Martina za Toxic portal.

A na pitanje sta misli o gostovanju Dušice Grabović na jednoj televiziji gde je imala ispovest o prašini koja se digla oko „elitne prostitucije“ Martina je bila jako kratka:

Ne znam ko je ta.- istkla je Martina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci