[acf field="pre_title"]
Olja oštro i o koleginicama!

NAPUSTILA TELEVIZIJU ZBOG NAMEŠTENIH PITANJA PEVAČICA!

Olja Crnogorac je nekada bila omiljeno lice sa malih ekrana, a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Bivša voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina se povukla sa malih ekrana i otpočela biznis. Postala je dizajnerka, odnedavno i vlasnica rentakar firme, a sada otkriva i razlog da prestane da se bavi javnim poslom.

„Nisam mogla više da se bakćem sa menadžerim pevačica gde si morao da pripremiš ranije sva pitanja, sve unapred da bude poslato, da pričaš o vremenskoj prognozi sa njima, a ne ono što te stvarno zanima“, rekla je Olja i dodala:

„Postalo mi je sve to jako dosadno i zato sam izašla iz voditeljskog posla“.

„Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u Farmi i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi…Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli ‘je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata’, a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti“, rekla je Olja za „Espreso“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci