[acf field="pre_title"]

Aki Rahimovski, pevač grupe „Parni valjak“, preminuo u 67. godini!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač i frontmen grupe „Parni valjak“, Aki Rahimovski, preminuo je danas, 22. janura, u 67. godini.

Tužne vesti podelili su na zvaničnoj stranici grupe „Parni valjak“ na Fejsbuku, a njegov menadžer izjavio je da je Akiju jutros pozlilo.

Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti.

Aki je pre dve godine, sa svojom 27 mlađom devojkom Barbarom dobio devojčicu, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti.

Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti. Ženio se dva puta, a iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom.

U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti.

– Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Pre sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti – rekao je njegov menadžer Damir Osredečki za 24sata.

– Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski- navodi se u objavi.

„Za malo nježnosti na sve ću pristati za malo nježnosti da mogu zaspati“, stoji u objavi, što su stihovi hita „Za malo nježnosti“, popularnog sastava.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci