[acf field="pre_title"]

Mili pokazao deset godina mlađu izabranicu! U braku su skoro 2 decenije, ona je prava lepotica!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aeksandar Milić Mili čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, pa tako se retko pojavljuje na javnim događajima sa suprugom Ninom.

U posebnim momentima, Mili na svoje mreže postavi zajedničku fotografiju sa njom, ali je oduševio sve poslednjom objavom. Na Instagramu je objavio Nininu sliku i tako rešio da svima pokaže kakvu lepoticu ima kraj sebe.

– Moje sve – napisao je Mili, koji već 17 godina uživa u ljubavi sa Ninonom.

Ona je pozirala u crnoj kožnoj haljini i crnim štiklama, a Mili je naveo da ju je fotografisao Petar Vujanić.

Mili je otkrio detalje susreta sa svojom izabranicom, koju je upoznao 2004. godine.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijatelji radio neku pesmu. Nina je za to vreme bila u Italiji, gde je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao „Sledeći put kad ona dođe obavezno mi javi“. Ja sam joj rekao „Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja“ (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako – rekao je.

Nakon samo šest meseci veze Mili je odlučio da zaprosi Ninu na nesvakidašnji način. Iako nije preterano romantičan, za veridbu se potrudio da bude i osmislio je da do najsitnijih detalja.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u restoranu. Ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala – ispričao je svojevremeno i otkrio kako je veridba bila pravo iznenađenje za Ninu.

– Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sečam se da je briznula u plač, a ceo restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmehom se prisetio čuveni kompozitor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci