[acf field="pre_title"]

Aleksandar Milić Mili progovorio o SUKOBU sa Cecom !

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Od kada je popularna pevačica došla u žiri Zvezde Granda, počeli su da ispivavaju problemi između nje i popularnog muzičara koji su se događali tokom 20 godina saradnje.

– Odnos između mene i nje je uvek isti. To možda sa strane izgleda drugačije. U Grandu se ništa ne treba doživaljvati lično, tamo svako brani neke svoje stavove, a tamo ne možeš da sakriješ ko si ti. Tamo se stvarno, posle nekog vremena, pokaže ko je kakav – orekao Mili u emsiji „Sceniranje“.

Printscreen You Tube

Muzičar je jasno podvukao da on i Ceca nisu na ratnoj nozi.

 Pisalo se da smo na ratnoj nozi, ali nismo. Ja njoj želim sve najbolje i u životu i u karijeri. Ja sam prema njoj uvek raspoložen. Imali smo jedan problem o kome sam ja ćutao godinama, i onda je ona iznela to u Grandu. Taj problem ne zavisi od mene, jednostavno, ona mora da ga reši i siguran sam da će ga rešiti. Jednostavno u Grandu se dešavaju takve svađe, ali to čini šou zanimljivijim – kaže Mili.

Da u periodu kada su sarađivali nije štedeo na popularnoj pevačici govori i činjenica da se za njene koncerte jako zadužio.

– Ušće 1 je bilo 600.000 evra, drugo 450.000. Zadužiš se, kad u nešto veruješ, ništa nije problem. To je nešto što sam ja želeo, ja sam verovao u to, u te albume. Nisam želeo da ima bilo kakav finansijski rizik. Ona je verovala u mene, takođe – priča Mili.

On ne isključuje ponovnu saradnju sa popularnom pevačicom.

– Ako osetim da može da se stvori takav projekat kome će da se raduju milioni, za mene ne postoji ništa lično više. Kad tako nešto se radi, to je tango za dvoje. Saradnja koju smo imali je najduža i najuspešnija saradnja u istoriji muzike i ja neću uraditi ništa da bi bacio senku na tu saradnju. Da bi se nastavila, mora da se stvori upravo jedna ta energija da stvaramo nešto što će da obraduje milione i onda ne da nema problema samo za nju, već ni za jedan drugi projkat – ističe slavni muzičar.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci