[acf field="pre_title"]

Aleksandra Tadić Cipka iskreno: „Laž ne opraštam!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Jedna od najatraktinijih takmičarki popularnog talent šou programa „Zvezde Granda“, Aleksandra Tadić Cipka, nikada se nije libila da pored neverovatnog glasa, zaigra i na kartu seksepila.

Nedavno je objavila novu numeru pod nazivom „Ni oprosti, ni izvini“ i time prvukla pažnju publike. Pesma je potpuno u njenom stilu, što definitivno potvrđuju komentari, kako kolega i prijatelja, tako i njenih vernih pratilaca.

Ona je našoj ekipi „DeToxic“ emisije bez lažne skormnosti otkrila šta je očekivala od novog singla, ali i da li je strepela kako će publika odreagovati.

– Pesma je izašla pre tri nedelje i već je taj famozni miliončić stigao. A i publika je fenomenalno odreagovala, u neku ruku, tako sam i očekivala. Jedna onako ženska, emotivna pesma je u pitanju. Ta pesma je kod mene još od prošlog proleća, ja sam čekala i čekala, a onda sam rešila da je izbacim, pa šta bude, neka bude – rekla je Cipka i dodala šta je to što ona nikako ne može oprostiti:

– Ne opraštam laž, onu sitnu laž. Preko ove malo krupnije i mogu da pređem,  ali zaista ne volim te sitne laži. Takva sam, jednostavno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci