[acf field="pre_title"]

Aleksandra Vasković pokazala da žena zaista može sve! Posle devet godina braka, tri porođaja i brige o porodici, dočekala svojih 5 minuta

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Neke žene Bog jednostavno stvori za sve. I da završe škole, i to one „najviše“, postanu majke, verne supruge, dobre domaćice i nikada ne skidaju osmeh sa lica.

Jedna od takvih žena rođena je samo za Bojana Vaskovića, frontmena grupe „Leksington“, a njeno ime je Aleksandra Vasković.

Ponosni na svoju ljubav koja je 2015. godine krunisana brakom, stvorili su prelepu porodicu koju čini troje mališana, Anđelina, Mihajlo i Helena.

Iako Bojan ima uspešnu muzičku karijeru, Aleksandra je jednako popularna na društvenim mrežama, ali ne kao njegova supruga.

Po zanimanju je doktorka, upisala je i specijalizaciju, a Instagram je obožava.
– Verujem da su mnogi počeli da me prate sa željom da vide ko je Bojanova žena.

Ali volim da mislim da su se na profilu zadržali iz nekih drugih, inspirativnih razloga – rekla je jednom prilikom lepa Aleksandra, koju na ovoj društvenoj mreži prati preko 92.000 pratilaca.

Da je upravo žena koju Bog stvori za sve Aleksandra Vasković je nedavno pokazala i samo jednim snimkom… Poslušajte i naježićete se.

Ali tu se nije zadržala… Na poziv Vesne Dedić pristala je da bude glavna manekenka u spotu za pesmu koja prati njen najnoviji roman „Boli pesme kraj“.

Bojan i Aleksandra udružili su snage, on svoj glas, ona svoju lepotu i prelepoj baladi dali posebnu čar.

Poslušajte numeru i gledajte kako je Aleksandra Vasković zaista dokaz da žena može sve.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci