[acf field="pre_title"]

Ana Bekuta otkrila: „Nisam mogla da nađem posao ni kao kafe kuvarica“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ana Bekuta od prvog pojavljivanja važi za jednu od najboljih pevačica na Balkanu, ali i za damu koja retko priča o svom privatnom životu. Ipak, u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorila je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrila mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o najtežem periodu života kada nije mogla da nađe posao.

– Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao, ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim – rekla je Ana.

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda je otkrila u kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere. Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 25.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 28.3. u 11 sati.

Ana Bekuta otkrila: "Nisam mogla da nađem posao ni kao kafe kuvarica"
Ana Bekuta , foto: Toxic

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma „Imali smo bašču šljiva“ koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci