[acf field="pre_title"]
Ana Kokić svim srcem veruje u ljubav!

Ana Kokić:“U ŽIVOTU NIŠTA DRUGO OSIM TOGA NE ŽELIM!“

Kraj braka Ani Kokić nije srušio veru u ljubav. Iako je posle decenije zajedničkog života, dalje nastavila sama, radost je pronašla u odgajanju ćerki koje je dobila s Nikolom Rađenom. 
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Otkako se 2019. godine, nakon decenije braka, razvela od Nikole Rađena, pevačica Ana Kokić nije emotivne partnere predstavljala javnosti.

Kraj braka Ani Kokić nije srušio veru u ljubav. Iako je posle decenije zajedničkog života, dalje nastavila sama, radost je pronašla u odgajanju ćerki koje je dobila s Nikolom Rađenom.

„Zauvek ću verovati u ljubav. Ona je pokretač svega i kriva za sve. Da nema ljubavi ne bi bilo ničega drugog. Ono u šta ne verujem su ljudi. Verujem u ljubav ali ne i ljudima. Sa druge strane imam svoje ćerkice i nekoliko životinjica. Kako sam krenula sam skupljanjem životinja, uskoro ćemo se preskakati po kući“, rekla je Ana koja je sa bivšim suprugom ostala u odličnim odnosima, a vaspitanje naslednica im je oboma na prvom mestu. Sa decom otvoreno pričaju o svemu, a ćerke su jasnog stava da ne žele da se eksponiraju u javnosti.

„Njih dve imaju jasan stav da ne žele da budu deo javnog života. Ipak su samo deca. Pričamo mnogo o svemu. Objasnim im koje su dobre, a koje loše stvari svega u životu, te tako pričamo i o društvenim mrežama. Nadam se da će me slušati. Videćemo kada odrastu da li smo ih dobro vaspitali“, rekla je za „Pink“ Ana koja je donela odluku da više ne govori emotivnim izborima.

„Nema potrebe. Različite su stvari kada te fotografi uhvate sa nekim, ne mogu to da zabranim ili izbegnem. Ali je druga stvar kada sam pričaš o tome i javnosti svesno prezentuješ svog partnera. Mislim da više zaista nema potrebe za tim, kaže Ana i otkriva koja joj je velika želja.

„Meni je žao ljudi koji nisu shvatili da je život lep. Zaista je lep. Kada se desi neka pandemija i to nas malo poremeti… Meni je najveća želja u životu da budem srećna i da uživam u životu. Ništa drugo“, rekla je pevačica.

„Na privatnom planu kod mene je sve super, ne žalim se. Ima vremena za svadbu sa Milicom. Živimo zajedno, polako, nigde ne žurimo“, rekao je nedavno Rađen za „Informer“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci