[acf field="pre_title"]
ODLIČAN PAR

Ana Nikolić ljubavnica Miloša Bikovića?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularna serija „Južni vetar“ dobija svoj nastavak, a u seriji bi publika mogla da gleda popularnu pevačicu Anu Nikolić.

Pevačica bi trebalo da glumi ljubavnicu Miloša Bikovića, koji u „Južnom vetru“ tumači lik Maraša, žestokog momka sa beogradskog asfalta.

„Scenario za drugu sezonu odavno je napisan i čeka se samo da se steknu svi uslovi za početak snimanja. Osim novih zapleta i novih likova, novina je i to da su producenti uveliko u pregovorima sa Anom Nikolić jer žele da ona zaigra u nastavku“ – kaže izvor blizak produkciji i otkriva šta bi Nikolićeva glumila.

„U novoj sezoni akcenat će biti stavljen na Marašev odnos s njegovom devojkom, koju tumači Jovana Stojiljković. Iako su oni na kraju prve sezone uspeli da izglade svoj turbulentni odnos, ipak će njihovo pomirenje biti kratkog daha. Tačnije, lik koji bi trebalo da tumači Ana Nikolić pomrsiće konce Marašu -tvrdi izvor za „Alo!“ i dodaje:

„Ana bi trebalo da igra pevačicu na vrhuncu svoje karijere u koju su zaljubljeni mnogi moćni muškarci. Međutim, nakon slučajnog susreta sa Marašem, ona odlučuje da uđe u vezu sa njim. Njihov odnos će biti turbulentan i prepun iznenadnih obrta i nema sumnje da će ta veza u velikoj meri obeležiti narednu sezonu.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci