[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić o vaspitavanju ćerkice: „Na tatu je povukla, garant!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Ana Nikolić, maksimalno je posvećena vaspitavanju ćerkice Tare, koja je plod njene ljubavi sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Ana sada otkriva da su se pojavili prvi problemi, sa kojima se kao roditelj suočila i da malena Tara ima tatinu narav, da ne voli obaveze i da već sada četvorogodišnjakinja zazire od rutine.

Pre neki dan mi kaže: „Mama, neću da idem u vrtić ni u školu, ni na fakultet“. Pitam je kako neće, kaže da ne voli to. To je na oca garant povukla. Ja sam volela i vrtić i škole, sve uredno išla, završila, međutim, to nju uopšte ne interesuje. Nadam se da će se vremenom to promeniti. Svakako, baki i deki, Rastinim roditeljima, to ne sme da kaže jer im se nikako ne bi dopalo – otkriva Ana i dodaje:

Ana Nikolić i ćerkica Tara
Ana Nikolić i ćerkica Tara, foto: Instagram

– Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati u bilo čemu što bude odabrala, ali insistiraću na tome da mora da ima solidno obrazovanje. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: „Donesi mi diplomu!“. Ne mora ni da završi fakultet, niti da diplomira, ali mora da prođe neku školu. To je proces sazrevanja u kom učiš svašta nešto, uključujući i životne situacije. U suštini, najmanje naučiš na samom fakultetu, sve vreme zapravo učiš kroz praksu.Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite, da nauči šta su obaveze. Ne postoji ništa seksepilnije od obrazovane žene – istakla je Nikolićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci