[acf field="pre_title"]

Ana Nikolić se oglasila posle saobraćajne nezgode: “Izazvala sam sudar i stojim iza svojih dela!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana izgubila je kontrolu nad vozilom marke „Mercedes“ nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil „Škoda fabia“ koji je bio parkiran, a sada se nakon svega oglasila.

Pevačica je istakla da je bila veoma uznemirena kada se sve odigralo i to lažnim vestima.

– Tog dana kada sam izazvala udes, u kom niko nije povređen, bila sam veoma uznemirena jer je u jednom novinama izašao tekst u kom sam predstavljena kao nesavesna majka. Naime, napisali su da sam došla po svoju ćerku Taru u vrtić mrtva pijana, da su se roditelji druge dece bunili i da su me prijavili upravi vrtića što je apsolutna laž. Tako uznemirena sela sam u kola i nažalost napravila sam sudar. Policija je izvršila uviđaj i utvrdila da nisam imala alkohol u krvi. Najvažnije je da niko nije povređen, a štetu koju sam napravila ću naravno platiti – pričala je Ana i dodala:

Ana Nikolić uputila emotivnu čestitku ćerki: "Biću ti sve što meni niko nije bio!"
Ana Nikolić, foto: Ata images

– Ja od svoje odgovornosti nikada nisam bežala, ali ću isto tako na sudu tražiti odgovornost onih koji su me uznemirili. Bez razmišljanja o posledicama, pišu budalaštine i izmišljotine koje utiču na nečije živote. Iako smo javne ličnosti, mi smo ipak ljudi od krvi i mesa. Nikada se nisam bunila kada su novinari o meni pisali istinu, iako ona nije uvek bila lepa i afirmativna. Ne bunim se ni sada – tačno je izazvala sam sudar! I drugi treba da stanu iza svojih loših postupaka – napisala je Nikolićeva u saopštenju za medije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci