[acf field="pre_title"]
VRAĆA SE U STUDENTSKE DANE

Ana Nikolić: “Spremam se da upišem medicinu”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ona je borbena, odlučna i uvek spremna za nove izazove. Pevačica Ana Nikolić pored toga što je odlična u svom poslu, sada je odlučila da se posveti nečim potpuno novim. Naime, u jednom intervjuu je otkrila da sprema prijemni za Medicinski fakultet u Beogradu, a da je u svemu tome podržava majka njenog bivšeg muža Stefana Đurića Raste.

“Htela sam da budem doktorka od uvek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smejala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis”- istakla je Ana u emisiji “Premijera” i dodala u kakvim je odnosu sa bivšom svekrvom:

“Ja sam sa svima u dobrim odnosima, retko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje ćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći”.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci