[acf field="pre_title"]

Anabela Atijas: „Volela bih da se pomirim sa Markom“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Anabela Atijas, otkrila je da se kaje što se umešala u odnos svoje ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, dok su bili u rijalitiju „Zadruga“, jer se sada uverila da se njih dvoje odlično slažu i uživaju u zajedničkom životu.

Atijasova je otkrila da se nada da će njena naslednica i budući zet razumeti da je ona samo želela najbolje za svoje dete, ali da će tek kada postanu roditelji shvatiti zbog čega se tako ponašala.

– Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije – počela je Anabela za Kurir TV.

S obzirom na to da nije u dobrim odnosima sa budućim zetom Markom, pevačica očekuje pomirenje kada stigne beba. Priznala je da se kaje što se mešala u vezu svoje ćerke i di-džeja, i takođe rekla da to više ne bi radila.

-Iz ovog ugla, to je bio neki moj put da se vratim sebi. Preveliki je pritisak bio. Sada bih možda sve uradila drugačije, manje zainteresovano bih reagovala. Moramo svi da lupimo glavom, da prođemo neke situacije da bismo bili bolji i da bismo umeli da se ponašamo. Da mogu da vratim vreme, ne bih se mešala u vezu. U tom momentu sam mislila da štitim svoju ćerku, da radim za nju najbolje. Sada kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala – rekla je Anabela i dodala:

– Na putu su da postanu roditelji i nadam se da će razumeti otkud takva potreba da se čovek s takvom strašću meša svom detetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno misleći da činiš ono najbolje – kaže Anabela.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci