[acf field="pre_title"]

Andrija Milošević piše knjigu posvećenu majci!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Izuzetno šarmantan i duhovit glumac Andrija Milošević, kao mali želeo je da postane poznati fudbaler, međutim, ipak se odlučio za glumu.

Sa samo 16 godina upisao je Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, a njegovim dolaskom u Beograd 2000. godine, karijera  mu kreće uzlaznom putanjom i to dobijanjem uloge u pozorišnoj predstavi „Kaput prljavog čoveka“, a samo 3 godine kasnije dobija ulogu u TV seriji „Mješoviti brak“, u kojoj ga je uloga Banja proslavila i otvorila brojna vrata, kako na televiziji, tako i na filmu.

Nikada nije želeo da napusti „daske koje život znače“, te je on od početka svoje karijere do danas  igrao u nešto više od 40 pozorišnih predstava.

Neretko svoju publiku obraduje nekim novim projektom na kome radi. U poslednje vreme, iako ga možemo videti u brojnim televizijskim ostvarenjima, Andrija najpredanije radi u pozorištu, a sada je gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“, otkrio da završava knjigu, koja za njega ima poseban značaj, ali i da će uskoro početi pregovore sa potencijalnim izdavačima.

– Mislim da će biti veoma zanimljiva čitaocima, to je dnevnik mojih najintimnijih emocija o svemu što mi se dešavalo u privatnom životu. Bilo me je isprva malo sramota, jer nisam hteo da se toliko ogolim pred drugima, ali onda sam malo razmislio i shvatio da umetnost i zahteva od čoveka da se ogoli – priznao je Andrija i dodao:

– Knjiga će se zvati „Posvećeno Veri“, mojoj majci. Narodima na ovim našim prostorima svojstveno je da tuguju s osmehom. Nada uvek postoji, to je ono što nas vodi – istakao je on.

Od kada je pre dve godine izgubio majku, Andrija se prvo na neko vreme povukao, kako bi odbolovao najvredniju i najvoljeniju osobu u svom životu. Zatim se vratio sa osmehom, da svaki svoj uspeh posveti majci.

Pesmu iz svoje knjige, predstavio je i na svom Instagram profilu, a dirljivi stihovi, oduševili su brojne prijatelje, kolege, ali i pratioce.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci