[acf field="pre_title"]

Darko Lazić pokazao svoje umeće u kuhinji!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač, ali odnedavno i kuvar, Darko Lazić, veoma često je u žiži javnosti. Nedavno je svojim pratiocima najavio da je sa svojom suprugom Marinom odlučio da pokrene Jutjub kanal pod nazivom „Darkova kuhinja“, što je konačno i sproveo u delo.

Naime, pevač je napokon snimio i premijerno prikazao pripremanje prvog jela. Video koji je objavio odmah je naišao na pregršt pozitivnih komentarra.

Darko se odlučio za pripremu pikantne paste, pod nazivom „pasta šefa kuhinje“ i ovom prilikom je pokazao svoje i te kako dobre kulinarske sposobnosti, ali i svaki detalj pripreme ovog specijaliteta.

U toku pripreme paste, niko nije mogao, a da ne primeti da je pevač domaću slaninu nazvao „Adidas“, ali i činjenicu da se pevač i te kako razume u spremanje hrane. Na kraju je čak i dekorisao specijalitet po svom ukusu.

„Darko, sledeći put rebarca“, „Možeš li u sledećoj epizodi gulaš?“, „Darko ode u kuvare“, „Deluje preukusno“, bili su samo neki od komentara, a njegov Jutjub kanal je za veoma kratak period postigao veliku popularnost i prikupio brojne pratioce.

 „Jedva čekam da jedem! Završili smo“, rekao je Darko na samom kraju videa.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci