[acf field="pre_title"]

ARANĐELOVDAN u domu Suzane Mančić! Voditeljka poštuje sve običaje

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Suzana Mančić važila je za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije. Međutim, ona se sada pohvalila i time kakva je domaćica.

 

Mančićeva je postavila fotografiju na svom instagram profilu i čestiala svim pravoslavnim vernicima koji danas obeležavaju danas Svetog Aranđela, koju ujedno i njena porodica obeležava.

– Svima koji slave Sv.Arandjela, mojoj porodici, familiji i prijateljima želim da u radosti i dobrom zdravlju preseku kolač, posluže žito i dom ispune verom i ljubavlju.Neka nam je srećna Slava, napisala je Suzana na svom instagram profilu.

Suzana Mančić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Mančićeva je jednom prilikom otkrila zbog čega je više puta menjala slavu

-Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina. I onda sam rekla:vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu”.Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu. Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu – objasnila je Suzana jednom prilikom.

Podsetimo, Suzana i njen suprug su u braku već pet godina, a njihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije.

Njih dvoje su se zakleli na večnu ljubav u julu 2018. na bajkovitom mestu u Grčkoj.Odlučili su da jedno drugom daju dosta slobode, pa su veoma često razdvojeni i daljina im ne predstavlja problem.

 

kurir.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci