[acf field="pre_title"]

Bane Mojićević iskreno za Toxic: „Idem na psihoterapiju, što bih svima preporučio“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Popularni pevač Bane Mojićević, nakon prinudne pauze, polako ali sigurno se vraća na muzičku scenu.

Kao što se od nas i očekuje, mi smo uvek u toku svih aktuelnih dešavanjima, pa smo tako porazgovarali i sa pevačem o njegovim planovima kada je karijera u pitanju, a onda nam je otrkio i nešto neočekivano.

„Ništa se posebno ne dešava, ništa krucijalno što bi promenilo moj život. Uglavnom odmaram, provodim vreme sa klincima, sam sa sobom, radim na svom generalno energetskom stanju. U kontinuitetu već veoma dugo odlazim kod psihoterapeuta i mogu da kažem da je to nešto najbolje što sam uradio za sebe u svom životu. Svi poistovećuju odlazak kod psihijatra sa odlaskom kod psihoterapeuta i odmah to povezuju sa nekom psihičkom dijagnozom. To zapravo nema veze jedno sa drugim. Prosto radim na sebi i želim da napredujem u svom životu. Želim da prevaziđem sve to što me koči i u čemu sam sebe kočim.“-bio je iskren pevač, a što se tiče muzike rekao je:

„Nastavljam dalje da radim na novim pesmama, da radim na starim pesmama, da vežbam sa bendom i pripremam se za nastavak, pa kod god da bude i da krenemo, spremam se.“-zaključio je Bane za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci