[acf field="pre_title"]

BILJANA TIPSAREVIĆ OTKRILA DETALJE BRAKA SA JANKOM! „To nije bila ljubav na prvi pogled“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Biljana Tipsarević više od deceniju je u braku sa teniserom Jankom Tipsarevićem, sa kojim ima dvoje dece. Iako se ne pojavljuje često u medijima i ne priča o privatnom životu, modna dizajnerka je sada govorila o svojoj karijeri, ljubavi sa sportistom i njihovom porodičnom životu.

Ona je otkrila da ljubav sa Jankom nije bila „na prvi pogled“. Pošto je on tada bio veoma popularan i važio za plejboja, Biljani je trebalo mnogo vremena da stekne poverenje u njega. Uz to, važna joj je bila i škola, u koju je uložila mnogo.

– Nije bila ljubav na prvi pogled. Ništa nije bilo ni romantično ni bajkovito. Jer svi se sećate kakav je Janko imao imidž tada, pirsinzi, tetovaže. Zamislite kada sam ga dovela kući… Mama i tata kad su ga videli izbušenog i istetoviranog… A mislim, važio je i za plejboja. Mama je bila šokirana, ali kada ga je upoznala sada ga gleda kao rođenog sina i voli. Tata je pratio tenis, tako da je veoma bio upoznat sa njegovom karijerom – rekla je poznata kreatorka u jednoj emisiji.

– Ali meni je trebalo vremena da on stekne moje poverenje, da ga shvatim ozbiljno, i da zavredi moju pađnju i vreme. Tada sam još uvek studirala, nisam uopšte ga preozbiljno hvatala. Ali kako smo se vremenom upoznavali, po različitim životnim vrednostima, stavovima… Vrlo brzo sam uvidela koliko smo slični. I zapravo, neveovatno je koliko smo sličnog karaktera i senzibiliteta. Neki se šale da kao da nas je ista mjaka rodila – kaže Biljana kroz osmeh.

Ona kaže da se njih dvoje odlično slažu.

– Toliko se dobro poznajemo i funkcionišemo i kao muž i žena, ali ja uvek kažem da je on meni i više od muža. On je moj najbolji prijatelj. Uvek kažem da je on kao deo mene, kao neki moj unutrašnji organ i ja njegov, toliko smo povezani. Reči su često nepotrebne da bismo objasnili naša osećanja – kaže Biljana.

Na pitanje novinar kako izgledaju svađe, dizajnerka kaže da se oni nikada nisu posvađali, ali se jesu sukobili u mišljenjima.

– Od početka smo postavili takav odnos da razgovaramo i da sve razgovorom rešimo. Prva sam izašla sa tim, jer sam veoma transparentna i takva sam u svim međuljudskim odnosima. Prepoznala sam da mogu sa njim da budem tako otvorena i iskrena – kaže Biljana Tipsarević i dodaje:

– Nije brak u svakom momentu idealan. Ljudi brzo odustaju u današnje vreme, puno je razvoda i razlaza. Sve misle da će negde biti bolje, a sve se na kraju svede na isto. Ali mi se zaista trudimo da svaku nesuglasicu rešimo razgovorom. Naravno da su tu kompromisi važni, ali mislim da je ono što je krucijalno, da nema tih nekih većih trzavica, jer smo jako slični – kaže Biljana.

Kako ističe, kada treba da reše neki problem, njih dvoje zakažu sastanak.

– Nije normalno da nema sukoba, ali nemamo neke svađe da ne pričamo ili da uputimo jedan drugome ne daj bože, ružne reči. To funkcioniše tako što mi zakažemo sastanak kada vidimo da nešto nije uredu u odnosu ili da se sa nečim nismo usaglasili. Mi zakažemo sastanak kao poslovni partneri i onda sednemo i razgovaramo. Pogotovo što su nam životi veoma turbulentni i svaki dan je organizovan u minut. Često putujemo i često smo razdvojeni. To je bilo od starta i ne mogu da kažem da mi ne prija, jer tada imam vreme za sebe, da se posveitm sebi i sitnim zadovoljstvima. Ali kada dođe do problema, zakažemo sastanak – iskrena je modna kreatorka u emisiji „Show se nastavlja“ na „Blic“ Tv.

Biljana i Janko Tipsarević već 18 godina su zajedno. Iz te ljubavi proizašlo je dvoje dece, ćerkica Emili i sin Noa, a danas oni važe za jedan od najskladinijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Biljana ističe da su ona i Janko veoma skladni i karakterno veoma slični i da se nikada nisu svađali, ali su se raspravljali.

 

Telegraf.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci