[acf field="pre_title"]

MORATE PROBATI! Uz pomoć ovoga je Biljana Tipsarević smršala 30 kilograma

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Biljana i Janko Tipsarević godinama su u skladnom braku, a kruna njihove velike ljubavi su ćerka Emili i sin Noa koji je na svet došao 2020. godine.

Tokom druge trudnoće modna dizajnerka ugojila se čak 30 kilograma zbog čega je nakon porođaja potražila pomoć nutricioniste, a dijeta Biljane Tipsarević dala je odlične rezultate.

– Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim.
Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari.

Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu.

Pijem puno detoks sokova i vode. S obizirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim – ispričala je tada za magazin Story.

Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate tu potrebu za bilo kojim vidom šećera, što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu.

Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati – zaključila je supruga Janka Tipsarevića koja, moramo priznati, nikada bolje nije izgledala.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci