[acf field="pre_title"]

„Brak mi je veliko razočarenje“! Indi progovorila o bivšem suprugu, ovo mu je najviše zamerila!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

– Recept moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad lepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem – poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović, za potrebe snimanja nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

– Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to deo šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno pa sad u crnu – smatra pevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom:

– U odličnim smo odnosima – kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i pred kraj intervjua otkriva da li ima momka:

Srećno sam slobodna. Uvek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Posle svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira – zaključuje Indi za medije.

Pevačici je samo nakon četiri meseca pukao brak sa našim biznismenom koji živi u Danskoj. Kako ističe sada, više u brak kao instituciju ne veruje.

– Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspešno zauvek, ali trenutno nisam u fazonu da verujem da postoji čovek koji bi mogao da me vodi kroz život – poručuje Indi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci