[acf field="pre_title"]

„LJUBAV JE NAJVEĆI POKRETAČ“ Brak Novaka i Jelene Đoković izdržao je sve prepreke

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Novaka Đokovića ovih dana gledamo na Australijan openu, ali mnogi su primetili da ga supruga Jelena ne bodri sa tribina.

Odmah su krenule spekulacije o braku Novaka i Jelene Đoković, a ona se ubrzo oglasila na društvenim mrežama i otkrila zašto neće doći u Australiju.

Naime, Jelena je objavila emotikone knjige i olovke, pa su mnogi pretpostavili da zbog dece i školskih obaveza nije mogla da bude uz supruga.

 

Ipak, svaki put kada se Jelena ne pojavi na Novakovom turniru krenu nagađanja o njihovom odnosu, kao i o bračnoj krizi.

Prilikom gostovanja u emisiji „Ko sam tebi i šta sam sebi“ Jelena Đoković je govorila o izazovima koje brak sa najboljim teniserom sveta nosi.

Ona je tada ispričala da joj je dugo trebalo da se prilagodi i prihvati da živi sa istorijskom ličnošću i pronađe balans u njihovom odnosu.

Prema pisanju domaćih medija, Jelena je čak tri puta pomišljala da ostavi Novaka, a bračne krize prebrodili su zahvaljujući teniserovoj majci Dijani.

– Nikad Jelena nije pomišljala da ode zauvek, ali je imala faze kada više nije mogla da se nosi sa Novakovim padovima i periodima kada se povlačio u sebe, te nije mogao da pronađe izlaz.

– Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja Fondacije, poslova, javnosti, imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta, tada im je bilo najteže.

Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti.

Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je sa njima danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage.

To ju je pogađalo pa je, da bi ga trgla, govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole – naveo je izvor za „Scandal!“.

– Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je svakodnevno bodrila.

– Kroz suze joj je ponavljala: „Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve u redu.

Žena je stub porodice, ako ona padne pada sve.

Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem i decom i borim se da preživimo, okupiraj se time da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke.“

– Srećom, Jelena je poslušala Dijanine savete, a kasnije je i sam Novak u jednom dokumentarcu istakao da ga je samo Jelena spasila i naterala da se digne i okrene prirodi, mudrim mislima i veri.

Jelena je uspela da promeni Novakov način razmišljanja, da ga psihički ojača, i sada su zajedno uspeli da prevaziđu sve i postanu jači nego ikada – prenosi Stil.rs.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci