[acf field="pre_title"]

Bravo za hrabrost! Mirka Vasiljević zablistala u provodu bez trunke šminke

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mirka Vasiljević veoma mlada uplovila je u glumačke vode, pa su scenska šminka i sređivanja postali deo njene svakodnevice još u tinejdžerskom dobu.

Sada, kada je mama četvoro dece, trudi se da se svaki slobodan trenutak odmara i uživa, pa su se mnogi iznenadili kada su je ugledali u centru Beograda u potpuno prirodnom izdanju.

Izgled Mirke Vasiljević oduševio je posebno dame koje su joj aplaudirale na hrabrosti da se gotovo bez trunke šminke pojavi na jednom događaju.

Glumica se sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovom decom nedavno vratila u rodni Beograd s obzirom na to da je bivši fudbaler sada jedan od trenera u fudbalskom klubu „Crvena zvezda”.

Mirka nije krila koliko je srećna što su se vratili kući, ali i što ima pomoć baka i deke kada je reč o čuvanju četvoro dece. Uvek ima ko da joj priskoči u pomoć kada ona ima poslovne obaveze ili jednostavno želi svoje vreme.

Izgled Mirke Vasiljević nikada nije bio negativno komentarisan, naprotiv…

Tako je pre nekoliko dana glumica uživala u koncertu Nine Badrić u srpskoj prestonici, a znatiželjni paparaci uslikali su je u do sada neviđenom izdanju.

Ata Images

 

Još jednom smo mogli da se uverimo koliko je Mirka Vasiljević prirodno lepa, a dodatno ju je te večeri činio lepšom osmeh koji cele večeri nije skidala s lica.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci