[acf field="pre_title"]

ČAROBNO! Pogledajte kako je izgledala Lena Kovačević na dan svog venčanja!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kako svoj život pažljivo čuva od radoznalih pogleda, Lena Kovačević detalje svog porodičnog života retko iznosi u javnost. Fotografije sa mužem i decom prava su retkost, baš kao fotografija na kojoj je Lena Kovačević u venčanici.

Baš zato je poslednja fotografija, koju je pevačica objavila na „Instagramu“ oduševila njene pratioce, Lena Kovačević u venčanici, ili haljini koja na nju neopisivo podseća, blistala je širokog osmeha.

Bela, duga korset haljina pratila je njenu siluetu, a kako bi outfit imao posebnu draž pevačica je ponela i duge rukavice koje sežu čak do nadlaktice. Ipak, njena svedena šminka i jednostavna frizura dodatno su naglasili „bridal“ utisak, pa su mnogi komentari glasili: „mora da je bila prelepa mlada“.

Foto : Prinstcreen Instagram.

I zaista jeste, jer je svojevremeno na svom storiju, Lena objavila fotografiju sa venčanja, jedinu koju je javnost imala prilike da vidi, a venčanica koju je nosila bila je veoma slična pomenutoj haljini, osim što je umesto uz telo bila više u „sirena“ stilu.

Tog 3.9. 2011. Lena Kovačević u venčanici je blistala, srećna što se svom suprugu Veljku Brčinu zaklinje na ljubav, koja traje i danas.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci