[acf field="pre_title"]
NIJE KRILA OSMEH SA LICA

Ceca i Anastasija u ludom provodu

Anastasija priredila mami iznenađenje za pamćenje.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Ceca Ražnatović, sa malim zakašnjenjem, proslavila je svoj 47. rođendan, a njena ćerka Anastasija se potrudila da joj napravi iznenađenje kakvo sigurno nije očekivala.

Rame uz rame sa Anastasijom uputila se u noćni provod jednog prestoničkog kluba ne bi li nadoknadila rođendansko slavlje za koje je ostala uskraćena usled saznanja da ima koronu.

Dok su uživali u provodu, Ceca nije ni slutila šta joj se sprema. U jednom trenutku začula se rođendanska pesma, a ispred nje se našla torta sa prskalicama. U čudu je pogledala svoju ćerku, ali osmeh na njenom licu je sve rekao.

Osim što deluju kao drugarice, Ceca i Anastasija su bile identično obučene. Nosile su slične crne pantalone, dok je Ceca imala košulju, a njena naslednica top bele boje.

Da se podsetimo, Ceca i Veljko Ražnatović su se testirali na koronavirus gde je test pokazao da su pozitivni. Nakon samoizolacije, pevačica se ponovo testirala i rezultati su potvrdili da je negativna, te je odlučila da proslavi rođendan kako dolikuje.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci