[acf field="pre_title"]

Ceca spremna da održi spektakularni koncert u Crnoj Gori!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Ovog popodneva balkanska diva, Svetlana Ceca Ražnatović, uputila se sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ u Crnu Goru.

Ražnatovićeva će večeras otvoriti letnju sezonu u jednom budvanskom klubu na crnogorskom primorju, a u razgovoru je otkrila kako se oseća povodom toga.

Na aerodromu se pojavila u elegantnom izdanju, skockana od glave do pete i tom prilikom u intervjuu za emisiju „Premijera Vikend Specijal“ otkrila kako se oseća povodom ovog velikog koncerta koji će večeras održati.

– Uvek se radujem gostovanju u Crnoj Gori, divna je atmosfera, godinama sarađujem sa organizatorima, ali kako oni to kažu, sa mnom počinju i sa mojim koncertom završavaju sezonu – rekla je Ceca.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, foto: Printscreen

Ceca je nedavno održala koncert u Ljuboviji, pa se prisetila tog veličanstvenog događaja, nakon kog se i razbolela.

– Bio je ogorman naboj adrenalina i prvi veliki koncert posle zatvaranja zbog korone, jako mi je to falilo, to je moj način života. Ja volim svoj posao i uživam u njemu, publika to oseti i zna da mi uzvrati na najlepiši mogući način. Retko kad mogu da legnem mirno posle takvih kocenrta, jer sam uvek pod ogromnim nabojom energije i različitih, divnih osećanja – istakla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci