[acf field="pre_title"]

CELA ISTINA! Ceca Ražnatović priznala sve o vezi dueta sa Slobom Radanović:“ Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Svetlana Ceca Ražnatović odbila je duetsku pesmu koju joj je ponudio pevač Sloba Radanović.

Naime, najveća balkanska zvezda je potvrdila da nije pristala na duet sa Slobom, ali ne zato što joj se pesma nije dopala, već im se, kako kaže, planovi nisu poklopili.

– Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju. Inače, ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi – istakla je Ceca

Podsetimo se, pevačici Svetlani Ceci Ražnatović mnoge kolege nudile su duetske pesme, ali samo je neke pristala da otpeva. Ceca je uvek isticala da duete snima samo sa kolegama sa kojima se privatno druži, kao i kada joj se dopada pesma.

Postoji i neko ko je Cecu odbio, a to je ni manje ni više njena ćerka Anastasija Ražnatović.

„Ne postoji nikakav nagoveštaj. Ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli. Možda ipak budem te sreće“, izjavila je Ceca u emisiji „Premijera vikend specijal“, priznavši da se ipak nada da će jednog dana doći do toga da snimi duet sa naslednicom.

Toxic.rs/Kurir.rs/prenelaJ.M.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci