[acf field="pre_title"]

ČESTITKE! OŽENIO SE SLAVKO BELESLIN! ZAVIRITE U VENČANJE IZ SNOVA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Voditelj Slavko Beleslin verio je ove godine svoju partnerku Miljanu, a danas je stao na ludi kamen.

Naime, Miljana je blistala u beloj venčanici, koja je imala gola ramena i šlic do kuka, a voditelj nije mogao da sakrije koliko je srećan i raspoložen.
Nakon što su se jedno drugo zakleli na večnu ljubav i vernost, gosti su ih dočekali u sali, a mladenci su sve vreme žuskali i nisu skidali osmeh sa lica.

 

Slavko i Miljana Beleslin (Foto: Instagram)
SLAVKO I MILJANA BELESLIN (FOTO: INSTAGRAM)

Kuma im je voditeljka Marija Kilibarda, koja je blistala u dugoj crnoj elegantnoj haljini, sa jednim golim ramenom. Sve joj je stajalo kao saliveno, dok je dugu crnu kosu odlučila da pusti.

Podsećanja radi, poznati voditelj šest godina je proveo u braku sa Novosađankom Ivom Šiđanin, od koje se razveo 2018, a veru u ljubav vratila mu je Miljana Radević.

Zanimljivo je da između Beleslina i Miljane nije bila ljubav na prvi pogled.

– Sreli smo se na nekom intervjuu 2009. Nije da nije bilo varnica tokom razgovora, ali je posle toga svako otišao na svoju stranu. Čudno je što se, mada su nam poslovi slični, sledećih deset godina nismo sreli. Kada se to najzad desilo, nastavili smo gde smo stali, samo ovog puta mnogo uspešnije – otkrio je u jednom intervjuu za „Hello“ voditelj.

 

hello.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci