[acf field="pre_title"]
2 SPA centra, stakleni, podzemne garaže, ovo su svi detalji njegove NOVE NEKRETNINE!

ČOLA PAZARIO LUKS PENTHAUS NA ZLATIBORU! !

Naime, kako se navodi, aparman je još uvek u izgradnji. U pitanju je veliki, vrhunsko opremljeni penthouse apatman sa pogledom na ceo Zlatibor.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Zdravko Čolić počastio je sebe luksuznom nekretninom na Zlatiboru.

Naime, kako se navodi, aparman je još uvek u izgradnji. U pitanju je veliki, vrhunsko opremljeni penthouse apatman sa pogledom na ceo Zlatibor.

Po rečima zaposlenih na izgradnji, ovo će biti najmoderniji i najbogatiji objekat ne samo na Zlatiboru, već u ovom delu Srbije. Biće to prvi kompleks sa 4 nivoa podzemnih garaža, posedovaće veliki restoran, hotelski menadžment i recepciju na ulazu u kompleks, ali i helidrom na krovu, dečiju igraonicu i druge sadržaje, prenosi Informer.

Još jedna od stvari u kojoj će Zdravko Čolić moći da uživa su dva SPA centra, kao i stakleni bazen.

Takođe, u ponudi će biti i brojni medicinsko- sportski sadržaji, kao što su vrhunski opremljena teretana na preko 200 m2, kriokomora i barokomora. Možda niste znali, ali sam Zdravko Čolić je čest korisnik hiperbaričnih komora, zbog njihovih mnogobrojnih pozitivnih efekata na zdravlje i mladolikost, pa je i to verovatno i jedan od razloga zašto se odlučio da uzme apartman upravo u ovom kompleksu na Zlatiboru.

Navodno među kupcima je još javnih ličnosti, koji će Čoli biti komšije u skupocenoj zgradi.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci