[acf field="pre_title"]

Da li ste skoro videli lepšu jelku? Novogodišnja dekoracija Milice Milše inspiracija za dekoratere

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kako se 2023. godina bliži kraju, domovi su blesnuli novim sjajem. Enterijer odiše prazničnim duhom, pa drugačije nije ni kod poznatih ličnosti, a novogodišnja dekoracija Milice Milše nam je posebno privukla pažnju.

Glumica je sa svojim pratiocima podelila deo atmosfere u kojoj uživa sa porodicom, očito u bajkovitom ambijentu. Milica se potrudila da svaki kutak stana opremi šarmantnim ukrasima koji su značajno oplemenili prostor.

Nije zaboravila Deda Mraza, irvase, kao ni baštenske patuljke i lampice, ali sve to je palo u drugi plan kada smo videli novogodišnju jelku. Porodica je odabrala jelku visine od poda do plafona koja je bleštala od bogatih ukrasa.

Raskošna jelka dekorisana je najraznobojnijim ukrasima, a nisu izostali ni biseri, lampice i srma. A na vrhu, kao šlag na torti, došla je kruna.

 

Novogodišnja dekoracija Milice Milše oduševila je njene pratioce koji su komentarisali da je to jedna od najlepših ove godine.

Podsetimo, glumica i njen suprug godinama su živeli u skromnom potkrovlju na Voždovcu.

Međutim, dom Milice Milše i Žarka Jokanovića, zahvaljujući seriji „Igra sudbine“, od juna prošle godine nalazi se u elitnom kraju Beograda, odakle se prostire božanstveni pogled.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci