[acf field="pre_title"]

DA LI STE ZNALI? Ljubav Jovane i Željka planula je na Evroviziji, ovaj detalj malo ko pamti

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dvadeset meseci posle bajkovitog venčanja na Maldivima, jedan od omiljenih parova se na večnu ljubav zarekao i pred oltarom u beogradskoj crkvi „Svetog Aleksandra Nevskog“.

Ljubav Jovane i Željka Joksimovića planula je na izboru za Pesmu Evrovizije 2008. godine, a malo ko se seća da se tadašnjem voditeljskom paru na velikoj sceni pridružio i najbolji teniser svih vremena.

Naime, u prvoj polufinalnoj večeri Novak Đoković je zajedno sa Željkom otpevao pesmu o Beogradu. Bacio je veliku tenisku lopticu u publiku, što je označilo početak glasanja.

Srpski teniser tada nije mogao ni da nasluti da je na neki način svedočio rađanju simpatija poznatog para koji danas važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Podsećanja radi, Duška Vučinić, dugogodišnji PR „Evrovizije“ istakla je tada da je prvobitan plan bio da program vode Novak Đoković i Ana Ivanović.

Međutim, otac Ivanovićeve tada naveo poziv da vodi „Evroviziju“ je za nju predstavljao veliku čast, ali najveća prepreka za Anu koja se tada i dalje bavila tenisom bila činjenica da se u isto vreme održavao „Rolan Garos“.

– Ideja je bila odlična jer su Ana i Novak srpski brend broj jedan u svetu. Nole pri tom važi za velikog šoumena, koji se na sceni ne bi libio da zaigra i zapeva – priznala je Dušanka tada.

Toxic.rs/Gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci