[acf field="pre_title"]

Dajana Paunović o novom dečku: „Ljubav sa njim je kao udar groma“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Voditeljka Dajana Paunović otkrila je da je pronašla novog emotivnog partnera, ali i da je veoma zadovoljna svojim poslom i da joj je poslovni angažman doneo velike promene u životu.

– Govoriću iz ličnog iskustva. Danas, kada sama zarađujem, osećam se lepše. Raspolažem sama svojim vremenom i novcem, zbog čega imam potrebu za napretkom. Istina je da novac i uspeh ne mogu kupiti sreću, ali nesreću čine mnogo ugodnijom. Zato sam za osnaživanje žena – istakla je voditeljka.

S novim dečkom je veoma srećna i ne libi se da priča o tome :

– To je čovek koji mi je dotakao dušu. Više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav sa njim mogu opisati kao udar groma, a ta emocija oslikava svaki dan mog života – započela je Dajana za magazin „Story“, pa otkrila da li po drugi put planira da stane na ludi kamena, kao što se nedavno pisalo u medijima.

– Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu, niti želim od nje da bežim – tvrdi voditeljka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci