[acf field="pre_title"]

Nemanja Stevanović: „Dosta sam sazreo, danas na pojedine stvari gledam drugačije“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevača Nemanju Stevanovića uglavnom znamo po hitovima Neko poput tebe, Pusti meZvezdo moja i mnogih drugih, ali i po ne baš tako slavnom učešću u jednom rijaliti formatu. Posle dosta vremena, upravo sa njim popričali smo o mnogim temama.

Kako sam tvrdi dosta je sazreo, uz suprugu i ćerkicu je izgradio sopstveni svet u kome uživa daleko od očiju javnosti.

„Mogu reći da se trenutno ništa ne dešava, ova situacija nas sve koči, ali valjda će biti bolje nadamo se novim danima. Lično ja, imam neke pesme u planu kojima bih se publici predstavio na sasvim drugačiji način, ali bih ostao dosledan sebi. To je negde i poenta ovog našeg posla, bar ja to tako vidim.“-kaže Nemanja, a na naše pitanje koliko se promenio od kada je uplovio u bračne vode i ostvario se kao otac, rekao je:

„Sazreo sam, smirio sam se, kao i svi sa godinama drugačije gledam na pojedine stvari. Trudim se da uživam u slobodnom vremenu sa suprugom i ćerkom, da se družim sa prijateljima što svojim, što ovako sa estrade koje imam. Recimo Ljuba Perućica, Dinča, ta neka naša ekipa, družimo se vozimo motore, roštiljamo, pa se i porodično družimo.“-objasnio je Nemanja za Toxic portal.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci