[acf field="pre_title"]
ZIMSKA IDILA

Danijela Karić priredila veliko iznenađenje za svoju porodicu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Danijela Karić nedavno je objavila lepe vesti, a to je da čeka drugo dete sa suprugom Ivanom Mileusnićem. S obzirom na to da je pandemija koronavirusa sprečila mnoge da putuju, pa se tako i njena porodica dugo nije kretala. Međutim, lepa trudnica je došla na ideju da usreći sve, najviše njenog izabranika. Ona je u tajnosti organizovala putovanje na Zlatibor, a plesač do poslednjeg trenutka to nije znao.

„Deca su mi rekla da se spakujem i da idemo iz kuće na tri – četri dana, da je Danijela priredila iznenađenje za sve i da ne smem da odbijem jer se jako radovala. Ja sam bio prvo u šoku jer znam da nigde ne idemo mesecima i ne mešamo i ne viđamo sa ljudima, čak ni sa najbližima iz porodice, jer se čuvamo. Pogotovo od kada smo saznali da ponovo čekamo bebu. Mislio sam prvo da deca nešto dobro nisu razumela, ali sam pogrešio“- rekao je Ivan za „Kurir“ i dodao da se u početku ljutio jer su mesecima bili izolovani i čuvali se od ljudi, a sada odjenom idu na put.

Takođe, otkrio je da mu je ovo jedno od najdražih putovanja.

„Kada mi je objasnila da idemo na neko izolovano, bajkovito mesto koje nije u centru Zlatibora, da ćemo imati na raspolaganju kućicu od drveta koja ima sve što nam treba, kuhinju da sami kuvamo, zaseban ulaz, dvorište, kamin, da je izvan centra – ovo mi je možda jedno od najdražih iznenađenja“- kaže plesač.

Podsetimo, budući roditelji su nedavno saznali pol deteta. Putem Instagrama su podelili emotivni video i otkrili da čekaju devojčicu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci